Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Alles over de wedstrijden van STVV en nieuwtjes over de spelers
Hasselt Steunt STVV
Berichten: 88
Lid geworden op: 20 Apr 2012, 20:34

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor Hasselt Steunt STVV » 06 Aug 2018, 09:09

En het eerste doelpunt van het seizoen is van Japanse makelij... qua symboliek kan dat tellen.


Henri is de man
Berichten: 664
Lid geworden op: 11 Dec 2010, 12:43

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor Henri is de man » 06 Aug 2018, 09:49

De volgende 2 wedstrijden zijn van levensbelang voor het verder verloop van het seizoen.
Daar moet minstens 1 wedstrijd van gewonnen worden, en de andere tenminste niet verloren.11/08 : STVV - Lokeren
18/08 : Waasland-Beveren - STVV

hierna volgen Standard (uit) en Oostende (thuis)

"En nogmaals, ze moeten zich bewijzen op het veld, en als ge goed zijt komen ze u halen ! Dan komen ze u halen ! Maar ge moet eerst presteren tussen die lijnen en dan zullen we wel zien" -GB

Blackbird
Berichten: 96
Lid geworden op: 23 Jun 2011, 17:10
Locatie: Boekhout

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor Blackbird » 06 Aug 2018, 09:50

Analyse van HBVL:


Zelden zo genoten van een Limburgse derby als gisteren, vijf augustus 2018 bracht een topeditie. Met twee ploegen, die voetbalden volgens hun dna: een dominant en fris combinerend KRC Genk beet in extremis zijn tanden stuk op een enthousiast en strijdvaardig STVV. De Kanaries streden zoals vanouds voor elke morzel grond, we ontdekten zowaar een parallel tussen de Haspengouwse en Japanse sportcultuur. Takehiro heeft Tomiyasu als achternaam, maar als je hem gisteren zag tackelen en bikkelen dan had hij evengoed Delorge of Voets kunnen heten.

Het contrast tussen de twee stijlen leverde een schitterend kijkstuk op. Dat gezien het aantal doelkansen en voortdurend veldoverwicht tot een Genkse zege leek te leiden. Vier keer speelde de deklat echter voor dwarsligger en nadat bombardier Malinovskyi - alleen al voor zijn pegels zou je een ticket kopen - dan toch scoorde, stond het amper twee minuten later prompt 1-1. Doelpuntenmaker Endo stond pas op het veld en was slechts in extremis speelgerechtigd geraakt. Nog een Japanse cultheld-in-wording. Gaat het dan toch helemaal goedkomen tussen de Truiense fans en de Japanse eigenaars? Voorzitter Meekers kreeg na de opdoffer tegen Cercle in elk geval de referentiematch, waar hij op hoopte.

In het thuiskamp voelde het gelijkspel aan als een nederlaag. Toch bracht de derby alleen maar de bevestiging dat dit KRC Genk een topseizoen kan tegemoet zien. Het was genieten van zoveel branie en aanvalslust. Van een fantastische ambiance in en rond het stadion, waar de herstelde band met de supporters een extra opsteker betekende.

Nu alleen nog de telefoon van de hoorn leggen tot 1 september.

Bron HBVL 6/8


STimVV
Berichten: 1147
Lid geworden op: 23 Okt 2010, 13:34

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor STimVV » 06 Aug 2018, 11:11

Ik kon de match niet zien, heb ze opgenomen, en deze nacht dan bekeken. (zonder het resultaat te weten)
Misschien is het "not done" om dat hier te zeggen. Maar... amai, wat een sterk Genk. Pfff :shock:
Vanaf de eerste minuut stonden we onder druk, en eigenlijk is dat de hele match zo gebleven.
Dat we hier een punt hebben gepakt mag wel een half wonder worden genoemd. Als die zo blijven evolueren gaan er daar toch weinig ploegen punten pakken. Titelkandidaat.
Die Malinovski z'n vrije trappen zijn werkelijk ongelooflijk. Lang geleden dat ik in Belgie nog zo een specialist heb gezien. Daar gaat Genk veel geld aan verdienen, hopelijk zo rap mogelijk... :D

En toch hadden we aan het eind via DeNorre nog een hold-up kunnen plegen en met de 3 punten kunnen gaan lopen. Die actie zegt eigenlijk wel wat over de kwaliteiten en mogelijkheden van deze ploeg. Niet specifiek over deze speler, maar algemeen gezien is het illustrerend.
DeNorre speelt bijvb een goede match volgens zn mogelijkheden, valt niks verkeerd over te zeggen. Maar bij zo een fases zie je dan dat het kwalitatief net niet goed genoeg is. Stel nu dat we iemand als Bjelica op die positie zouden hebben, die zou die kans met zn linker wel onder de lat kunnen binnensteken. Bij DeNorre waren we al blij dat we die kans kregen en zeggen we dan... "tja, met zijne linker". Om echt een stap vooruit te zetten komen we die kleine procentjes kwaliteit te kort, net zoals vorig jaar. Boli maakt die kans net niet af, DeNorre steekt hem niet onder de lat. Dat zijn posities waar we ons moeten kunnen versterken, en dat was vorig seizoen ook al. Dan kan je al eens vaker matchen onterecht winnen, en dat doen alle ploegen die mee doen voor PO1.
Goed om zien dat Tomyasu inderdaad bewees dat hij toekomst heeft.
Botaka speelde ook opnieuw een goede match vond ik.
DeSart gaat wat verder op z'n elan van vorig seizoen, namelijk: veel lopen, maar brengt net te weinig.
Legear: ik zou er niet rouwig om zijn moest die nog vertrekken. Ik zie veel liever Acolatse spelen en hoop dat Brys hem wat meer zal gebruiken.
Zwakke invalbeurt van Ceballos.
Heel sterke match van Boli, in ondankbare omstandigheden. Spijtig van dat éne kansje waar het weer net niet lukt. Aan de ploeg om hem de komende matchen een 3-tal kansen per match aan te bieden, ipv 1 per match.
Hopelijk is Nazon nu snel fit, want ik verwacht toch wel dat hij een meerwaarde zou kunnen geven wanneer je hem kan laten invallen in het laatste half uur.


toyotacorolla
Berichten: 1575
Lid geworden op: 10 Okt 2010, 01:35
Locatie: Limburg

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor toyotacorolla » 06 Aug 2018, 11:33

Met wat meer korlbloedigheid en precisie in de tegenaanval had wel een andere uitslag kunnen opleveren.
Dat aan de overzijde kansen worden gemist zegt meer over Genk dan van Stvv.
Ook schitterend keeperswerk gezien.


Gebruikersavatar
Tompie
Berichten: 2217
Lid geworden op: 05 Okt 2010, 14:40
Locatie: Sint-Truiden

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor Tompie » 06 Aug 2018, 11:46

Voor de wedstrijd werd gevreesd voor een pandoering en waren de Genksupporters wel érg zeker van de overwinning. Steeds Te Vroeg Vieren, weet je wel, maar dan op z'n Genks. ;)

Ik vond dit trouwens zeker en vast niet het beste Genk waar we ooit al tegen gespeeld hebben hoor. Zeker niet als je er rekening mee houdt dat ons team nog niet volledig is en er bij hen eerder nog sterkhouders zullen vertrekken dan bijkomen. Er staat natuurlijk veel meer kwaliteit op het veld bij hun dan bij ons, daar niet van. Maar we hebben veel van die kwaliteiten toch grotendeels lam kunnen leggen.

Een niet onbelangrijke bedenking dan ook bij de "karrevracht aan kansen" die Genk gehad zou hebben:
hoe vaak kwam een speler van Genk oog in oog met Steppe? Hoe vaak combineerde Genk zich een weg naar het Truiens doel, waarbij een Genkse speler van BINNEN het strafschopgebied kon uithalen?

De idee over een "karrevracht aan kansen" komt er toch vooral omdat Genk zeer vaak gevaarlijk was met afstandsschoten. De vrije trappen van Ruslan zijn een enorm wapen en daarnaast troffen ze nog enkele keren het doelhout. Maar dat was zelden na fases waarin de Truiense defensie uit verband werd gespeeld. Neen, dan zijn er in een niet eens zo ver verleden genoeg derby's geweest waar dat wél het geval was.

Natuurlijk had Genk op basis van al dat DOELGEVAAR verdiend om de wedstrijd te winnen. Maar het plannetje bij STVV klopte gewoon. Dat is een pluim op de hoed van Brys en zijn troepen, die de gekozen tactiek perfect uitvoerden.

Met wat meer kwaliteit in onze rangen zat er trouwens nog meer in. Want zowel in de eerste helft (in de periode van de kans voor Boli) als na de 1-1 liet Genk vaak veel ruimte om te counteren. Tegen betere teams gaan ze dat cash betalen.

Voor ons in ieder geval een gouden puntje waar nu wél een zege tegen Lokeren moet op volgen. Dan kan de start toch nog meer dan behoorlijk worden!

Football is football and talent is talent. But the mindset of your team makes all the difference.

Gebruikersavatar
stvvilvoorde
Berichten: 2033
Lid geworden op: 19 Okt 2010, 11:07

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor stvvilvoorde » 06 Aug 2018, 12:06

Normaal gezien wint Genk deze match altijd.
Maar deesondanks goed resultaat van STVV.
Steppe, Tomiyasy en Texeira waren voor mij de besten.
Ik vind het experiment met botaka op de rechtsachter ook meer dan geslaagd.


Smurf
Berichten: 136
Lid geworden op: 30 Nov 2012, 13:38

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor Smurf » 06 Aug 2018, 12:51

Een onverhoopt en eerlijk gezegd ook onverdiend puntje. Terechte opmerking die Brys meteen na de wedstrijd maakte: Genk was enorm gevaarlijk en we hadden heel veel geluk. Maar het ging inderdaad zelden om echt uitgespeelde kansen.
Om te zeggen dat het plan van Brys klopte, gaat me te ver. Het is niet aan de tacktiek te danken dat we een punt pakken. Wel aan een sterke Steppe en een nog sterkere dwarslat.
Om zoals anderen de tacktiek dan weer volledig af te schieten... Als je tegen dit Genk (in de huidige vorm) vrank en vrij gaat voetballen, wordt het een doelpuntenkermis. Dat had nu trouwens ook gekund hoor.
Sommige jongens deden het uitstekend. Teixeira en Tomi lijken wel gemaakt voor dit soort wedstrijden. Als Tomi naast Teixeira kan blijven doorgroeien, heb je alvast een prima duo achterin. De Petter had het (logisch) dan weer erg moeilijk in dit systeem. De Sart en Asamoah hadden het op het midden uiteraard ook niet gemakkelijk. Endo viel in voor Bezus (die toch weer sterk presteerde). Aangezien Brys Botaka (ook weer redelijk) kapitein gemaakt heeft en uitdrukkelijk gezegd heeft dat hij op RB gaat spelen, zal Endo als middenvelder uitgespeeld worden. De Sart, Asamoah of De Petter zullen dus plaats moeten maken. Endo beseft het waarschijnlijk niet, maar als je tijdens je debuutminuut meteen een punt steelt in Genk kan je al niet veel meer fout doen in Sint Truiden.
Boli speelde heel sterk. Helaas mist hij net als vorige week weer een opgelegde kans. Goeie redding van de keeper, maar eigenlijk moet die kansloos zijn. Ik hoop dat hij tegen Lokeren wat beter ondersteund wordt. Het lijkt me echt een speler die dat ene goaltje nodig heeft om vertrokken te zijn. Een killer zal het vermoedelijk wel nooit worden. Uiteraard moet er sowieso nog een spits bijkomen. Daar is iedereen het tenminste over eens.
Ik vond overigens dat we er een aantal keren heel snedig uit kwamen, maar verschrikkelijk slecht afwerkten (zwakke schoten van Bezus, De Sart, Botaka...) of een foute keuze maakten (Legear). Legear mag wat mij betreft volgende week zeker nog eens proberen tegen Lokeren, maar als hij zo blijft krasselen mag Acolatse er bij de rust al op.
En ondanks het feit dat De Norre tegen zijn voet staat, zou ik hem daar toch gewoon rustig zijn ding laten doen. Inderdaad spijtig van zijn mogelijkheid op het eind. Hij kreeg daar kritiek van Ceballos, maar die kan de bal daar nooit krijgen. Boli was daar eventueel een optie. Maar als je in de laatste minuut nog zo'n rush doet en het overzicht bewaart, zetten ze er tegenwoordig de muziek van Titanic bij.
Ik verwacht (hoop) dat Brys er volgende week gewoon voor gaat met Endo en Ceballos (die nog wat tijd nodig heeft) in de plaats van De Sart, Asamoah en of De Petter. Mits winst pak je 5 op 9 en sta je alvast 5 punten voor op Lokeren en wie weet ook op Eupen en Moeskroen (wat waren die zwak). Dat is dan toch al meteen een kloofje. Het behoud alleen mag dan wel niet het uiteindelijke doel zijn, maar een snelle kloof zorgt voor de nodige rust en dan zien we wel hoe het verder gaat.
Niet vergeten dat er een paar erg jonge spelers op het veld staan. Als je Tomi, De Norre en De Sart een heel seizoen kan laten staan, worden ze alleen maar beter. En als ze het te moeilijk krijgen, hebben we in principe wel wisselmogelijkheden. Als die nieuwe spits er nu snel komt en Sekine eventueel voor de nodige meerwaarde op de flank kan zorgen, zie ik het gematigd positief in.


STVV-fan
Berichten: 3088
Lid geworden op: 06 Jul 2013, 03:15

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor STVV-fan » 06 Aug 2018, 13:48

242 schreef:Wat ik hier allemaal lees, een mens houdt het niet voor mogelijk. Wat ik er precies mee bedoel is voor je eigen interpretatie vatbaar. De hypothetische toer opgaan is aan mij niet besteed. Feit is dat na 2 speeldagen, STVV 2/6 telt, dat is 33%. Dat is de enige realiteit. Niet meer, niet minder. De match tegen Lokeren wordt pas echt een waardemeter, hoe belangrijk de 2 gewonnen puntjes waren of de 4 verloren puntjes. Succes verder toegewenst, al zal de spelwijze van STVV op Genk, heel wat toekomstige tegenstanders inspireren, om exact hetzelfde voetbal te brengen op Stayen, want dat is blijkbaar de wijze om een punt te halen. We zullen dan met zijn allen moord en brand schreeuwen, om het soort voetbal dat de bezoekers brachten. Dit is mijn mening en die hoeft niet de jouwe te zijn.


Het is duidelijk aan de manier hoe je reageert, aan welke kant van het spectrum (positief-negatief) je staat.
Maar de manier waarop je je post brengt, kan ik enkel maar respect voor hebben. Gewoon, sec, zonder u te zondigen aan overdreven taalgebruik :toppie:

Lokeren is, met alle respect, geen waardemeter.
Dit Genk, waar we voor sommigen, waaronder er ikzelf, op voorhand al de vogel voor de kat waren was dat wel.
Dat Lokeren belangrijker is met het oog op het behalen van punten, dáár wil ik je wel gelijk in geven

Om nog eens terug te komen op die meningen. Elke mening is een derivaat van de interpretatie van een gebeurtenis. HOE je een gebeurtenis interpreteert hangt af van uw ingesteldheid.

Met uw verwijzing naar de 33% behaalde punten als "enige realiteit" laat je duidelijk merken welke ingesteldheid je hebt. De enige realiteit is ook dat je, zelfs met je 33%, op plaats 11 staat en Eupen, Lokeren en Moeskroen achter je laat met 0%.
Op dit moment is 33% nog altijd 33% méér dan de rode lantaarn


Tamas
Berichten: 65
Lid geworden op: 29 Jun 2017, 19:07

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor Tamas » 06 Aug 2018, 14:34

Gans België verheerlijkt Genk als best voetballende ploeg en titelkandidaat. Zelf zijn ze daar ook van overtuigd. Ook de analisten, die alles denken te weten en te kunnen voorspellen, vroegen zich alleen maar af met hoeveel doelpunten verschil STVV de boot zou ingaan.
Dat je daar dan, STVV zijnde, binnen je eigen mogelijkheden en beperkingen, iets tegenover stelt in een wedstrijd die je voor jezelf, de club en de supporters minst van al wil verliezen of erger nog afgeslacht wilt worden, is toch niets om onnozel over te doen. Als die "groten" van het Belgisch voetbal uit spelen tegen een Europese topclub doen ze immers niet anders.
Dat Genk dan amper enkele "uitgespeelde" kansen kan bij elkaar spelen en enkel vanop afstand en op stilstaande fases kan dreigen is ten eerste een verdienste van STVV en ten tweede misschien wel een tekortkoming van Genk, maar om daarom spelers en staf van STVV als een bende sukkelaars af te schilderen is een brug te ver.
STVV moet daar toch niet de deur gaan openzetten om Genk en zijn supporters en sympathiserende analisten te plezieren ! Kortrijk doet ten andere nog veel erger op Antwerp (die komen niet één keer aan de goal) en hoor je daar iets van ?
Tenslotte roeit iedereen met de riemen die hij heeft. Alleen STVV mag dat blijkbaar niet !
En de kwal der kwallen, Geert De Vlieger, vond dat Tex rood moest krijgen omdat Carcela ook rood had gekregen ! Hoe onnozel kun je zijn, Carcela zijn fout nog voor de middenlijn en met nog voldoende verdedigers achter zich was immers GEEN rood maar geel, net als de fout van Tex. Gelukkig was daar ook nog Bob Peeters om een beetje normaal te doen.
Iedereen die gehoopt had dat STVV een rammeling ging krijgen is op zijn bek gegaan, dat is niet plezant, maar laat het daar dan bij, is dat zo moeilijk ?


Jones
Berichten: 1190
Lid geworden op: 19 Dec 2015, 20:32

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor Jones » 06 Aug 2018, 15:11

Stvv heeft er een mooie voetbalavond van gemaakt. Wilde meevoetballen, Genk had oneindig veel pech en wij een goeie Steppe. Een Steppe die overigens door het foodtruckfestival op het stadspark weinig sliep. ( woont aan het park). Een pluim aan de ganse ploeg voor de inzet.
Tomiyashu en Tex waren onverzettelijk.
Ik mis kwalteit op de nr 8 en de 9 bij STVV. De sart is te onervaren en te kwak op de. 8. Mogelijk en hopelijk kan Sankhon dat


Gebruikersavatar
lindoke
Berichten: 2094
Lid geworden op: 09 Okt 2010, 21:45

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor lindoke » 06 Aug 2018, 16:55

Jones schreef:Stvv heeft er een mooie voetbalavond van gemaakt. Wilde meevoetballen, Genk had oneindig veel pech en wij een goeie Steppe. Een Steppe die overigens door het foodtruckfestival op het stadspark weinig sliep. ( woont aan het park). Een pluim aan de ganse ploeg voor de inzet.
Tomiyashu en Tex waren onverzettelijk.
Ik mis kwalteit op de nr 8 en de 9 bij STVV. De sart is te onervaren en te kwak op de. 8. Mogelijk en hopelijk kan Sankhon dat

Hehe, toch iemand die ziet dat ook daar net zoals op de flanken te weinig kwaliteit is.

Professionaliteit: het deskundig, op een kwalitatief goede manier uitoefenen van een beroep door de beroepskracht.

Gebruikersavatar
kenniksvanvoetbal
Berichten: 398
Lid geworden op: 21 Feb 2016, 13:35

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor kenniksvanvoetbal » 06 Aug 2018, 17:24

Tamas schreef:Gans België verheerlijkt Genk als best voetballende ploeg en titelkandidaat. Zelf zijn ze daar ook van overtuigd. Ook de analisten, die alles denken te weten en te kunnen voorspellen, vroegen zich alleen maar af met hoeveel doelpunten verschil STVV de boot zou ingaan.
Dat je daar dan, STVV zijnde, binnen je eigen mogelijkheden en beperkingen, iets tegenover stelt in een wedstrijd die je voor jezelf, de club en de supporters minst van al wil verliezen of erger nog afgeslacht wilt worden, is toch niets om onnozel over te doen. Als die "groten" van het Belgisch voetbal uit spelen tegen een Europese topclub doen ze immers niet anders.
Dat Genk dan amper enkele "uitgespeelde" kansen kan bij elkaar spelen en enkel vanop afstand en op stilstaande fases kan dreigen is ten eerste een verdienste van STVV en ten tweede misschien wel een tekortkoming van Genk, maar om daarom spelers en staf van STVV als een bende sukkelaars af te schilderen is een brug te ver.
STVV moet daar toch niet de deur gaan openzetten om Genk en zijn supporters en sympathiserende analisten te plezieren ! Kortrijk doet ten andere nog veel erger op Antwerp (die komen niet één keer aan de goal) en hoor je daar iets van ?
Tenslotte roeit iedereen met de riemen die hij heeft. Alleen STVV mag dat blijkbaar niet !
En de kwal der kwallen, Geert De Vlieger, vond dat Tex rood moest krijgen omdat Carcela ook rood had gekregen ! Hoe onnozel kun je zijn, Carcela zijn fout nog voor de middenlijn en met nog voldoende verdedigers achter zich was immers GEEN rood maar geel, net als de fout van Tex. Gelukkig was daar ook nog Bob Peeters om een beetje normaal te doen.
Iedereen die gehoopt had dat STVV een rammeling ging krijgen is op zijn bek gegaan, dat is niet plezant, maar laat het daar dan bij, is dat zo moeilijk ?


Iedereen is blij en tevreden met het gehaalde punt ,laat dat duidelijk zijn . Je zegt zelf "stvv moet daar de deur toch niet gaan openzetten" dat hebben ze helemaal niet gedaan (maar desondanks ze dat niet hebben gedaan was Steppe toch 5x geklopt).Alleen de deklat heeft hem gered.
Er zijn er enorm weinig die een wedstrijd objectief kunnen bekijken. En nogmaals , ik ben blij met het punt ,en de inzet ,vechtlust enzv. Bovendien,
om af te ronden was het hoog tijd om Bezus van het veld te halen want ondanks verschillende smeekbede's voor rood is hij onsnapt eraan.
Al bij al , :geelblauw: :stvv: zaterdag is een betere waardemeter.


miel
Berichten: 852
Lid geworden op: 15 Feb 2014, 10:34

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor miel » 06 Aug 2018, 17:27

lindoke schreef:
Jones schreef:Stvv heeft er een mooie voetbalavond van gemaakt. Wilde meevoetballen, Genk had oneindig veel pech en wij een goeie Steppe. Een Steppe die overigens door het foodtruckfestival op het stadspark weinig sliep. ( woont aan het park). Een pluim aan de ganse ploeg voor de inzet.
Tomiyashu en Tex waren onverzettelijk.
Ik mis kwalteit op de nr 8 en de 9 bij STVV. De sart is te onervaren en te kwak op de. 8. Mogelijk en hopelijk kan Sankhon dat

Hehe, toch iemand die ziet dat ook daar net zoals op de flanken te weinig kwaliteit is.


Verwachten jullie dat we voor de titel zullen spelen :mrgreen:


Gebruikersavatar
lindoke
Berichten: 2094
Lid geworden op: 09 Okt 2010, 21:45

Re: Speeldag 2: Genk - STVV (05.08 - 18u00)

Berichtdoor lindoke » 06 Aug 2018, 18:17

miel schreef:
lindoke schreef:
Jones schreef:Stvv heeft er een mooie voetbalavond van gemaakt. Wilde meevoetballen, Genk had oneindig veel pech en wij een goeie Steppe. Een Steppe die overigens door het foodtruckfestival op het stadspark weinig sliep. ( woont aan het park). Een pluim aan de ganse ploeg voor de inzet.
Tomiyashu en Tex waren onverzettelijk.
Ik mis kwalteit op de nr 8 en de 9 bij STVV. De sart is te onervaren en te kwak op de. 8. Mogelijk en hopelijk kan Sankhon dat

Hehe, toch iemand die ziet dat ook daar net zoals op de flanken te weinig kwaliteit is.


Verwachten jullie dat we voor de titel zullen spelen :mrgreen:

Nee, ik verwacht dat we niet tegen degradatie moeten spelen.

Professionaliteit: het deskundig, op een kwalitatief goede manier uitoefenen van een beroep door de beroepskracht.


Terug naar “Wedstrijden en spelersnieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten