tienen in vereffening

Alles over de wedstrijden van STVV en nieuwtjes over de spelers
panter
Berichten: 516
Lid geworden op: 05 Dec 2010, 18:53

tienen in vereffening

Berichtdoor panter » 22 Jan 2013, 22:10

KVK Tienen gaat in vereffening
22 januari 2013
In de kijker

Minder vrolijk nieuws voor de supporters, spelers en medewerkers van KVK Tienen. De Algemene Vergadering heeft beslist dat de vzw in vereffening gaat.

De Suikerjongens kampten al langere tijd met financiële problemen. Het vernieuwde bestuur vocht een moeilijk te winnen strijd. Na de degradatie naar derde klasse liepen de inkomsten verder terug. Tel daar nog een schuldenberg bij uit het verleden, plus een stevige boete na het vaststellen van onregelmatigheden in de boekhouding van 2008 en 2009.

De zoektocht naar nieuwe en broodnodige investeerders leverde geen of te weinig positieve resultaten op. Het bestuur zag geen andere uitweg meer: KVK Tienen gaat in vereffening. De club zag 32 jaar geleden het levenslicht, uit een fusie van Racing en Voorwaarts Tienen.

Het nieuwe streven: een nieuwe start maken met een nieuwe vzw. De stad Tienen en hoofdsponsor DKV willen hun schouders onder dat project zetten. In welke reeks die nieuwe club mag starten, zal de toekomst uitwijzen.

KVK Tienen heeft een curator aangesteld en wil het seizoen in derde klasse afmaken. Die beslissing ligt in handen van het Uitvoerend Comité van de KBVB.


Terug naar “Wedstrijden en spelersnieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten