STVV-OHL op zondag 20 februari om 21u op Staaien

Alles over de wedstrijden van STVV
Gebruikersavatar
Jacques
Berichten: 6729
Lid geworden op: 10 okt 2010, 14:09

Re: STVV-OHL op zondag 20 februari om 21u op Staaien

Bericht door Jacques »

Overdrijven is een kunst
Gebruikersavatar
Brusselmans 2.0
Berichten: 1539
Lid geworden op: 26 nov 2021, 10:09
Supporter van: FC Kuttekoven

Re: STVV-OHL op zondag 20 februari om 21u op Staaien

Bericht door Brusselmans 2.0 »

Jacques schreef: 22 feb 2022, 12:10 U vraagt, wij draaien: https://www.whoscored.com/Players/40209 ... ato-Cacace
Ola seg !!!
Indrukwekkende cijfers als winger!
Daar hadden ze minstens 5M voor kunnen vragen !
Gebruikersavatar
Jacques
Berichten: 6729
Lid geworden op: 10 okt 2010, 14:09

Re: STVV-OHL op zondag 20 februari om 21u op Staaien

Bericht door Jacques »

Vanzelfsprekend!
Overdrijven is een kunst
miel
Berichten: 1672
Lid geworden op: 15 feb 2014, 10:34
Supporter van: stvv

Re: STVV-OHL op zondag 20 februari om 21u op Staaien

Bericht door miel »

Jan Bulder schreef: 22 feb 2022, 11:15
miel schreef: 21 feb 2022, 17:05
Jan Bulder schreef: 21 feb 2022, 14:30
Henri is de man schreef: 21 feb 2022, 12:23 Mooi debuut van Dony.
Nu rustig laten groeien !

Ik snap hier wel de kritiek op de aankoop van Cacace niet...
STVV haalt hem in 2020 voor 1.3M en verkoopt hem wellicht in 2022 voor 3M.
Probleem ?
Ik hoop dat STVV net wel nog Cacace's gaat halen in de toekomst !
Als ge verder wilt evolueren naar het soort van voetbalbedrijf dat er de voorbije jaren mee voor gezorgd heeft dat een paar duizend man hebben afgehaakt, ja.

Als financieel gewin primeert op sportief resultaat, zijt ge verkeerd bezig. En ondertussen is toch wel duidelijk dat een Koita op die positie veel meer rendement brengt en dat zelfs Dony op 60min meer potentieel liet zien. Als we in de toekomst dus gaan kiezen om spelers aan te trekken en in de basis te droppen, puur omdat ze een bepaalde commerciële waarde kunnen hebben, haal je automatisch het sportieve niveau naar beneden.

Dat is dan kiezen tussen de vreugde die een Dony bracht bij de fans, of kijken naar de wekelijkse platte processie van Echternach die Cacace opvoerde om dan uiteindelijk 1,5 miljoen winst te maken.

Dat er clubs zijn die voor zo een speler 3 miljoen willen neertellen, vind ik onbegrijpelijk. En wonder boven wonder, stapelt hij ondertussen bij Empoli ook al de plaatsjes op de bank op. Goeie investering.

Tuurlijk moet je investeren om op termijn winst te maken, maar trek de juiste profielen aan. En natuurlijk kan een transfer ook gewoon tegenvallen. Maar aub, laat de Durkins en Cacaces waar ze zijn, want ze zijn gewoon niet goed genoeg om STVV naar de linkerkolom te brengen. En ik word ook niet blij als beide heren aan de bal komen/kwamen.

Met 11 Durkins en/of Cacaces zakt ge regelrecht naar 1B.
Wat een simpele redenering
Waar was koita zijn rendement in het begin van het seizoen ?? Vertel het even
Dony bracht vooral veel hoop , hopelijk voor hem onder gaat hij hier niet het zelfde lot zoals velen hem zijn voorgegaan bij een paar mindere wedstrijden .
Konaté was ook niet goed genoeg , nu is hij een sterkhouder
Jonge jongens zoals Cacace en Hasioka zijn ook nog op de olympische spelen geweest en hebben amper rust gehad , nogal wiedes dat ze wisselvallig zijn , bovendien zie je Hara en Hayasi elke week beter worden , nog maar te zwijgen van Bauwer , dat Dony zo een puike wedstrijd speelde was mede te danken aan Bauwer die hem zeer goed stuurde en perfect zijn positie innam waar het moest .( hebben hem trouwens 4 matchen moeten missen )
Met 11 Texeras /of Koitas zakt ge ook regelrecht naar 1 B
Het feit is dat de ganse ploeg een hoger niveau begint te halen en dat ligt heus niet alleen omdat Cacace of Durkin niet meer spelen .
Koita speelde in het begin van het seizoen dan ook niet op deze positie. Het is omdat Cacace niet voldeed in de ogen van Hollerbach dat hij naar alternatieven is gaan zoeken op die positie. Koita presteerde in het begin zeker niet goed toen hij kansen kreeg in meer aanvallende posities. Maar op deze positie brengt hij gewoon pakken meer dan Cacace. Punt.
Natuurlijk heeft de trainer naar oplossingen gezocht om offensief wat meer te kunnen brengen en niet enkel op die positie , ook centraal in de verdediging heeft hij naar alternatieven gezocht om wat hoger te kunnen spelen , zoals u zich nog wel zal herinneren is dat daar volkomen mislukt .Maar het één op één vervangen van Cacace door Koita is ook niet gebeurd . Cacace zijn kerntaak was nog altijd in de eerste plaats verdedigen (Aan Brusselmans Hoeveel verdedigende fouten kan je Cacace aanwrijven ? ook dat is een statistiek )
De trainer heeft zijn veldbezetting anders ingevuld wat dan wel zeer geslaagd is .
Met Lavalée in steun op links voor de verdediging en Bauwer aan de linkerkant centraal ( sorry zipke :lol: ) kan Koita zich aanvallend wat meer uitleven Zo brengt hij inderdaad meer rendement offensief wat zeker brood nodig is , maar de taak invulling als winger op links is nu toch net iets anders .Ook zondag Hayashi op het middenveld was een goede keuze
Cacace moet verdedigend opzicht voor geen enkele verdediger onderdoen , wat dat betreft hadden of hebben we een zeer goede links back die zou kunnen overlappen als we in een 4/4/2 of 4/3/3 konden spelen Helaas is dat met Tex en Tony samen centraal niet mogelijk .
Plaats reactie